Super Slagveld Seizoen!

5 mei 2016 by Admin

Het was voor ons een geweldig jaar dit theaterseizoen! We mochten met onze theatershow Slagveld in maarliefst 10 theaters spelen! Na een spannende première in Eibergen hebben we Tiel, Zevenaar, Hengelo, Winterswijk, Ulft, Amersfoort, Zutphen en Doetinchem aan gedaan! Wat een super toffe ervaring was dat! En het toetje komt nog… De laatste keer Slagveld in dit theaterseizoen is in Oldenzaal! Op 14 mei spelen we het dak eraf in Theater de Bond! Er zijn nog tickets!!

 

Het Shuffle seizoen zit er daarna bijna op. We spelen in juni nog een bedrijfsfeest en op een festival, en ondertussen werken we met onze jeugd groepen aan nieuw talent voor de toekomst!

 

Komend seizoen gaat u zeker nog veel van Shuffle horen. We spelen onze show Slagveld op 11 december weer in Theater de Storm te Winterswijk, en we hebben wilde plannen voor nog een heel aantal optredens… hiervan gaan we u zeker op de hoogte brengen. Wilt de allerlaatste nieuwtjes over Shuffle weten, volg ons dan op Facebook (shufflepercussiongroup) & Twitter. (@Shufflegroenlo)

 

Groet,

 

Shuffle Percussion Group