Archief

Kamerøje van Nathals Live – December 2023

15 en 16 december speelden we de openingsshow van Nathals Live samen met Bökkers! Dit was een onmundig mooie en gezellige avond. Wat een sfeer!!

 

Amphion Open Finale – September 2023

16 september was het dan zover, de finale van Amphion Open. Na een spannende show gingen we naar huis met de publieksprijs en de vakjuryprijs. Bedankt iedereen!!

 

Achterhoek Spektakeltour DRU – Juni 2023

De laatste Achterhoek Spektakeltour ooit, wij waren er bij op 4 juni bij de DRU. Een top buiten optreden met een hoop fantastisch publiek!

 

Amphion Open Voorronde – April 2023

7 april speelden we tijdens de voorrondes van Amphion Open in de kleine zaal. Dit was een super vette show en uiteindelijke hoorden we dat we door waren naar de finale!!

 

Snollebollekes Live In Concert – Maart en April 2023

In 2023 speelden we 4 openingsshows tijdens “Snollebollekes Live In Concert” in de Gelredome. Op 25, 26, 31 maart en 1 april gingen we naar Arnhem om bij 4 shows met 30.000 man een knallende opening neer te zetten. Ook speelden we later op de avond de intro van Alaafrojack. Zie de pagina media voor meer foto’s. 

 

Winterdrums – Januari 2023

Een bijna jaarlijks terugkomend, maar super leuk optreden! Winterdrums op 29 januari in De Storm was een gezellige middag.

 

SLAGVELD – 2015/2016

2015-2016 toerden we met onze voorstelling: Slagveld. Deze voorstelling staat in het teken van strijd leveren! Niet alleen met strijd in de oorlog maar ook het haantjesgedrag in een mannengroep en op alle andere manieren waar je een slagveld beleefd! Met deze voorstelling maken we ons meest theatrale voorstelling tot nu toe. Regisseur: Hans Minnaert

Poster

 

,,SLAPSTICK” – 2011/2013

In het theaterseizoen 2011-2013 hebben wij getourd met de voorstelling ,,Slapstick”! Deze voorstelling, gebasseerd op de komische vorm Slapstick, zat vol met komische acts en diverse slagwerkstijlen! In deze voorstelling hebben wij wederom gewerkt met Danseressen, en ditmaal ook met een live Combo.

De muziek voor deze voorstelling werd grotendeels zelf geschreven, of speciaal geschreven voor de groep door componisten: Dolf de Kinkelder, Mathijs van Driel en Maarten Zaagman. Regie advies: Kim de Fuijk

Slapstick_DVD

 

SLAGROOM! – 2009/2010

De eerste voorstelling van The Shuffle Percussion Group! Alles nieuw en spannend! We hebben deze voorstelling gemaakt vanuit bestaand materiaal met een paar zelfgemaakte nummers, samenwerking met Dansers, Danseressen en een Koor, een fantastische theatrale avond!

66